Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Μουργκ έχει ένα ταβάνι και χθες το τρύπησε, έκανε την καλύτερή του εμφάνιση. Αυτός ο τύπος μπροστά, ο Τόμας, παίζει στα όρια του συγκινητικού, καθώς δεν έχει ποιότητα σε αυτό το επίπεδο, αλλά έχει σπάσει τον… μετρητή του φιλότιμου. Το έχει το γκολ, έχει καλές εκτελέσεις και έχει βελτιώσει τις επαφές του εκτός περιοχής μέσα στο γήπεδο. Προλαβαίνει να είναι στην περιοχή, να βγάζει ασίστ και δεν υπάρχουν λόγια για τον Τόμας, που είναι ο καλύτερος φορ του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον Σαμάτα. Αν πρέπει να επιλέξουμε τον MVP, δεν συγκρίνεται με άλλον», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από εκεί και πέρα, μετράμε την αντίδραση του ΠΑΟΚ, όσο κι αν δεν αρέσει στον Λουτσέσκου, και την εικόνα που είχε χθες σε σχέση με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια. Ο Κωνσταντέλιας μπήκε, ενώ εφάρμοσε ένα άλλο σχέδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Λουτσέσκου, ο οποίος του έκανε ιδιαίτερα και του εξήγησε πώς πρέπει να παίξει και να έρθει αυτή η ασίστ, που στο μπάσκετ είναι κάτι ιδιαίτερο ως στατιστική. Είναι ξεχωριστό, ως γεγονός, ότι ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει τρία γκολ σε πολλά ματς εκτός έδρας, και χθες έβαλε τέσσερα στον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Ακούστε τι άλλο είπε για το ματς και τη συνέχεια των «ασπρόμαυρων» υποχρεώσεων

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x