Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Άμεσα οι αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ, με τον Λουτσέσκου να θέλει να έχει σύντομα τους νέους παίκτες στη διάθεσή του, αναφέρθηκε Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από τους πιο έντονους μήνες των τελευταίων ετών, καθώς στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν άμεσα τις αλλαγές στο ρόστερ και να ξεκινήσει ο Λουτσέσκου να διαμορφώνει την ομάδα για την επόμενη σεζόν», είπε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μία από τις αλλαγές είναι στη θέση του αριστερού μπακ, όπου φεύγει ο Σίντκλεϊ και μένει ο Βιεϊρίνια, ήταν και πέρσι στη λίστα ο Ράφα Σοάρες που απασχολεί και άλλες ελληνικές ομάδες. Είναι πιο ψημένος, με χρονιές πιο γεμάτες στην πορτογαλική λίγκα με την Γκιμαράες, και έχει μία ισορροπημένη λύση», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Αισιοδοξούν ότι εκείνος και τον Κοτάρσκι θα έχουν κλείσει σύντομα και μετά θα προχωρήσουν για τις επόμενες μεταγραφές μαζί με τον Κουαλιάτα και τον Νάσμπεργκ θα αποτελέσουν την πρώτη τετράδα με τις προσθήκες. Εφόσον δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, είσαι λίγο πιο επιφυλακτικός».

Ακούστε τα όσα είπε για τις ανανεώσεις και τα άλλα «ασπρόμαυρα» θέματα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x