Άμεσα για την απόκτηση σέντερ φορ κινείται ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό ενώ παράλληλα θα χάσει τα πρώτα ματς των προκριματικών λόγω του της συμμετοχής του στο Μουντιάλ.
«Ο ΠΑΟΚ πάει να πάρει άμεσα έναν φορ, ψάχνει κάτι καλύτερο από τον Κόντε. Στα υπόψη είναι και ο Πούκι», ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου προσθέτοντας πως ο Πρίγιοβιτς δεν «καίγεται» να φύγει όπως έκανε το χειμώνα. «Περνά καλά στην Ελλάδα, αλλά δεν αποκλείεται τίποτα», τόνισε.
Όσο για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο; «Τα 6,5 εκατ. ευρώ της ρήτρας δεν μπορούν να δοθούν. Με τον Βιεϊρίνια βρέθηκε λύση στις 30 Αυγούστου. Μπορεί να περιμένει μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ;», τόνισε.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






