Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Αν ήθελε τον Μαρτίνς, θα τον είχε κλείσει ο ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ η απόκτηση του Φάμπιο Μαρτίνς κα αναφέρθηκε στον ξαφνικό χαμό του Λάμπρου Μαργαρίτη, δικηγόρου της οικογένειας Σαββίδη.

Τα δεδομένα γύρω από την περίπτωση απόκτησης του Φάμπιο Μαρτίνς από πλευράς ΠΑΟΚ, η οποία δεν φαίνεται να προχωράει, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Αν ο ΠΑΟΚ ήθελε σίγουρα και απόλυτα για τον Φάμπιο Μαρτίνς, θα τον είχε κλείσει. Είναι στο χέρι του. Ξέρει τα δεδομένα, τι χρειάζεται, ότι είναι ανενεργός, τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά του. Δείχνει να είναι μια ευκαιρία, φεύγει άμεσα από την ομάδα του, μπορεί να είναι διαθέσιμος και αύριο, αλλά δεν… Περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξει η κατάσταση, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει έναν παίκτη ο οποίος θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, ανεξάρτητα που θα παίζει μπροστά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι επειδή έφυγε από την ζωή ο δικηγόρος της οικογένειας Σαββίδη, Λάμπρος Μαργαρίτης, που χειριζόταν την εκδίκαση της υπόθεσης με την ΕΕΑ, δεν ξέρει ακόμα πως θα κινηθεί ο «δικέφαλος του Βορρά» αυτή την στιγμή αλλά σίγουρα θα επηρρεαστεί η υπόθεση.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Κύπρο, εν αναμονή και της επισημοποίησης των φιλικών.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x