Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ανοιχτό να πάρει στόπερ ο ΠΑΟΚ - Τα πλάνα για Γάνδη»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει στόπερ ο ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη.

«Παράθυρο» για μεταγραφή στόπερ από Ρωσία ή Ουκρανία για τον ΠΑΟΚ άφησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Μιχαηλίδη.

«Ο τραυματισμός δημιουργεί κάποια νέα δεδομένα για τους στόπερ. Θα ανέβει ένας παίκτης από τις ακαδημίες, αλλά τα μάτια του ΠΑΟΚ είναι πάντα ανοιχτά για πιθανή ενίσχυση από Ρωσία ή Ουκρανία. Αν βρεθεί κάτι, μπορεί να απασχολήσει. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Βαρέλα και του Κρέσπο, με τον δεύτερο να θέλει η ομάδα να τον κρατήσει. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί το καλοκαίρι για τουλάχιστον έναν κεντρικό αμυντικό. Να δούμε αν αλλάξει κάτι και με τον Βαρέλα που μέχρι χθες δεν υπολογιζόταν και αυτό είναι δύσκολο να αλλάξει, αλλά θα το αποφασίσει ο προπονητής», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου; «Για τη θέση του Ζίφκοβιτς υπάρχει προβληματισμός. Ο Μουργκ είναι κακός και ο Ζαμπά δεν είναι δηλωμένος. Θα δούμε τι θα αποφασίσει ο Λουτσέσκου, ίσως να βάλει τον Μιτρίτσα. Στο κέντρο ο Σβαμπ θα παίξει αντί του Κούρτιτς μαζί με τον Τσιγγάρα και αν χρειαστεί στην πορεία μπορεί να γυρίσει τον Ντόουγκλας πιο πίσω. Ο Πασχαλάκης αναμένεται σήμερα να προπονηθεί κανονικά και δεν περιμένουμε άλλες εκπλήξεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x