Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: Ανοιχτό πότε θα κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ - Καλή βάση για Χάιντουκ η έλλειψη απουσιών

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ξεκαθάρισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό ως προς το πότε θα «χτυπήσει» μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ και στάθηκε στο λευκό απουσιολόγιο για τη ρεβάνς με τη Χάιντουκ.

Στο μεγάλο πλεονέκτημα που αποκομίζει ο ΠΑΟΚ από το γεγονός ότι θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα απουσιών απέναντι στη Χάιντουκ, στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Καλά ξεκινάει η εβδομάδα, όταν υπάρχει λευκό ιατρικό δελτίο. Είναι μια καλή βάση για τον ΠΑΟΚ, ακόμα και το ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα και αρχίζουν οι διπλοί αγώνες. Ήταν ένα χτύπημα ψηλά που ενοχλούσε τον Σβαμπ, όχι μυϊκό, είναι πλέον υγιέστατος κι αυτός. Πολύ τακτική, για έναν αντίπαλο που είναι γνωστός στον ΠΑΟΚ βέβαια, με τον Λιβάγια να είναι μια ομάδα μόνος του και την Χάιντουκ να κερδίζει 3-0 τη Σλάβεν. Είναι πολύ επικίνδυνη μπροστά, αλλά με τις γνωστές αδυναμίες πίσω», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στον «δικέφαλο του Βορρά» περιμένουν πολύ κόσμο στην Τούμπα στη ρεβάνς με τους Κροάτες και υπενθύμισε ότι η Θύρα 4 είναι ήδη τιμωρημένη από την UEFA.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι μέσα στο επόμενο διήμερο θα βγουν συμπεράσματα ως προς το ποιοι παίκτες θα ξεκινήσουν στην 11άδα του ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι ο Τσγγάρας δύσκολα θα βγει από τα χαφ ενώ λογικά δεν θα αλλάξει ούτε και η άμυνα.

Αναφορικά με τις μεταγραφές, σχολίασε πως ο Αουγκούστο πρέπει να αντικατασταθεί ανεξαρτήτως της πρόκρισης των «ασπρόμαυρων» στην Ευρώπη ή όχι, αφήνοντας ανοιχτό το πότε θα γίνουν οι μεταγραφές και καταγράφοντας παράλληλα όλα τα δεδομένα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x