Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Αποδυναμωμένος στα χαφ με Χάιντουκ ο ΠΑΟΚ - Ίσως τελειώσει σήμερα του Μαξίμοβιτς»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το κενό που αφήνει στον άξονα του ΠΑΟΚ η αποχώρηση του Αουγκούστο ενόψει Χάιντουκ και τα τελευταία δεδομένα για τη μεταγραφή του Μαξίμοβιτς.

Την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι αποδυναμωμένος στον άξονα μετά την αποχώρηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο για τη Ναντ και τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, που δεν αποκλείεται πάντως να κλεισει ακόμα και σήμερα, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Σε περίοδο αγώνων το να χάνεις ένα βασικό παίκτη, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Για τον ΠΑΟΚ έχει ξαναγίνει, όταν έφυγε ο Άκπομ πριν την Κράσνονταρ, έγινε πέρυσι με τον Τσόλακ και την Λέφσκι, ενώ μόλις έφυγαν τα έφερε έτσι η τύχη και τραυματίστηκαν παίκτες στις θέσεις τους. Το ίδιο έγινε και τώρα με τον Αουγκούστο και τον Σβαμπ, σε μια απίστευτη σύμπτωση. Για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε ευρωπαϊκή λίστα, απόδειξη του πόσο πολύ προσπάθησαν για τον Μαξιμοβιτς, προκειμένου να τον έχουν έστω στο δεύτερο ματς με την Χάιντουκ. Δεν έγινε. Θα είναι ο αντικαταστάτης του Αουγκούστο δεδομένα, η μεταγραφή του Μαξίμοβιτς δεν έκλεισε για κάποια τεχνικά ζητήματα. Υπάρχει μια πληροφορία ότι θα τελειώσει σήμερα η μεταγραφή, θα το δούμε. Πρέπει να δούμε πως θα ανταπεξέλθει στα ματς με την Χάιντουκ, όπου θα είναι αποδυναμωμένος στον άξονα. Καίγεται πάντως να προχωρήσει με τον διάδοχο του Αουγκούστο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι Τσιγγάρας και Φιλίπε Σοάρες δοκιμάστηκαν στον άξονα και θα είναι πλην απροόπτου οι δύο κεντρικοί χαφ του «δικέφαλου του Βορρά» απέναντι στην Χάιντουκ, με μια επιφύλαξη για τον Οζντόεφ.

Ενώ σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους της 11άδας του ΠΑΟΚ, ο Τσορμπατζόγλου ανέφερε πως θα είναι οι Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Νάρει, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς και μάλλον ο Μπράντον.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x