Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Αρχίζουν τα ‘αντίο’ στον ΠΑΟΚ - Τι γίνεται με Βιεϊρίνια»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου προανήγγειλε… αποχαιρετιστήριες ανακοινώσεις από τον ΠΑΟΚ.

Τις επόμενες μέρες ή και… ώρες ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αποχαιρετήσει ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στην ομάδα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Σήμερα-αύριο θα έχουμε κάποια επίσημα ‘αντίο’ από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Ήδη ο Κούρτιτς χαιρέτησε μόνος του. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι, καθώς θεωρείται δεδομένο πως θα φύγουν οι Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί. Είναι ακόμη ανοιχτό του Τόμας, με λιγότερες πιθανότητες να παραμείνει όσο αξιώνει πάνω από 700.000 ευρώ. Ανοιχτό είναι και του Ντάντας, καθώς η Μπενφίκα επιμένει να βάλει υποχρεωτική οψιόν αγοράς μετά τον δανεισμό», ανέφερε.

Όσο για τον αρχηγό της ομάδας; «Ο Βιεϊρίνια θέλει να συνεχίσει, δεν έχει πρόθεση να αποσυρθεί, αλλά θα πρέπει να μιλήσει και με τη διοίκηση. Το οικονομικό δεν θα είναι θέμα, αφού και πέρσι είχε υπογράψει λευκό συμβόλαιο, ό,τι ήθελε ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει τέτοια σχέση με τον σύλλογο και τέτοιος σεβασμός. Νομίζω πως τελικά ο Βιεϊρίνια θα παραμείνει», σημείωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για μεταγραφική ενίσχυση και τον χρονικό ορίζοντα που θέλουν στον ΠΑΟΚ να έχουν γίνει οι βασικές προσθήκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x