Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό –Κατόρθωμα ότι βρίσκεται τόσο πίσω από την κορυφή»

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν έπαιξε καλά, όπως σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM, αναρωτώμενος γιατί υπολείπεται τόσο βαθμολογικά από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Στους πολλούς μήνες που έχουν περάσει από τότε που ο ΠΑΟΚ έπαιξε άσχημα στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, αναφέροντας και το παράδοξο ότι έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα.

«Επιβεβαιώνεται ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση ο ΠΑΟΚ, παρότι δεν παίζει ο βασικός του σέντερ φορ. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η απουσία του Ολιβέιρα για ότι η ομάδα του είναι τόσο παραγωγική. Σίγουρα χθες, το πρώτο γκολ στα 12 δευτερόλεπτα, παίζει μεγάλο ρόλο για το μήνυμα που στέλνει ο ισχυρός στον αδύναμο, ότι δεν μπορείς να σκέφτεσαι τον τελικό του Κυπέλλου. Το συνδυαστικό του ποδόσφαιρο είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο πλέον. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τόσο μεγάλο ταλέντο στην εκτέλεση αλλά στην δημιουργία βλέπουμε τι μπορεί να κάνει. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, η ομάδα που ξέχασες πόσο καιρό έχει να κάνει κακό ματς. Έχουν περάσει πάρα πολλοί μήνες. Φτάνεις σε ένα σημείο, όμως, να λες πως είναι δυνατόν να βρίσκεται τόσο πολύ πίσω από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό; Πως τα κατάφερε;», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως το μίνιμουμ για τον «δικέφαλο του Βορρά» είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης, για να «φτιάξει» καλύτερα το καλοκαίρι του, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι, αν χρειαστεί, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει και επιπλέον των 5.000 εισιτηρίων που έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Βόλο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x