Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν αντέχει να παίζει χωρίς 10 σημαντικούς παίκτες ο ΠΑΟΚ – Αντίδραση με Άρη»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις πολλές απουσίες δεν έχει σταθερά και δεν μπορεί να διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ κι αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη και το πλάνο του Λουτσέσκου.

Θέμα κατάρρευσης έθεσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, με αφορμή την εικόνα του ΠΑΟΚ που προκύπτει ωστόσο και από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει σε σταθερή βάση κι ενώ η σεζόν ολοκληρώνεται.

«Στα πλέι οφ βλέπουμε, εκτός Παναθηναϊκού, ότι όλοι κοιτάζουν τι χάνουν οι άλλοι, όχι τι κερδίζουν. Τα αποτελέσματα τώρα είναι χειρότερα, η εικόνα τότε ήταν πολύ κακή, με τον ΠΑΟΚ να εκτίθεται τακτικά και να τρώει πολλά γκολ. Το βρήκε όμως. Τώρα είναι ένα θέμα κατάρρευσης, παίζει χωρίς δέκα σημαντικούς παίκτες στο τέλος της σεζόν. Δεν το αντέχει κανείς. Ίσως έγιναν και λάθη στην διαχείριση των πλέι οφ. Πάει αγώνα με τον αγώνα, ότι σώσει, για να γυρίσουν κάποιοι παίκτες στην πορεία και να ολοκληρωθεί η σεζόν με το Κύπελλο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στα αποδυτήρια του «δικέφαλου του Βορρά» ψάχνουν να βγάλουν αντίδραση στο ντέρμπι με τον Άρη και να πάρουν την πρώτη τους νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που τους δυσκολεύει με τον τρόπο παιχνιδιού του.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι μαθηματικά δεν φαίνεται να υπάρχει σενάριο που να αφήνει τον ΠΑΟΚ εκτός Ευρώπης, καθώς δεν μπορούν να τον περάσουν και η ΑΕΚ και ο Άρης, ενώ σε τριπλή ισοβαθμία μένει η πρώτη έξω.

Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι, ανέφερε ότι σίγουρα επιστρέφει ο Ζίβκοβιτς και θα πρέπει να αποφασιστεί από πλευράς «ασπρόμαυρων» αν θα ρισκάρουν με τους Λύρατζη και Ίνγκασον που είναι στο όριο θλάσης.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x