Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα αντικατασταθεί ο Νάσμπεργκ – Αποφασίζουν για 10άρι ή φορ στον ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο ΠΑΟΚ θα πορευθεί με τους υπάρχοντες παίκτες στα στόπερ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού αντί για μέσου λόγω Ολιβέιρα.

Δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για να καλυφθεί το κενό στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, μετά τον τραυματισμό του Νάσμπεργκ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Δεν φαίνεται ότι υπάρχει περίπτωση να αντικατασταθεί ο τραυματίας Νάσμπεργκ. Θα ξεκινήσει η χρονιά για τον ΠΑΟΚ με τους Κάργα, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη και Κουλιεράκη και ο Νάσμπεργκ θα μπει σε έναν μήνα και ο Μιχαηλίδης σε δύο. Ο απολογισμός ποιοτικά βγάζει μείον για τον ΠΑΟΑΚ, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, μετά και τις αποχωρήσεις Κρέσπο-Βαρέλα. Αλλά και του Μιχάι», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουν στον «δικέφαλο του Βορρά» πού θα γίνει η μια, «καλή», μεταγραφή, αν θα είναι δεκάρι όπως αρχικά έλεγαν ή θα γίνει κίνηση για έναν επιθετικό, καθώς κανείς δεν είναι σίγουρος για τον Ολιβέιρα.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου τόνισε πως, παρά την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα δεν αλλάζει κάτι στον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, ούτε θα υπάρξει κάποια συνάντησή του με τους συνεργάτες του.

Ενώ, μιλώντας για το αγωνιστικό και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Τσαούσης στο ματς των «ασπρόμαυρων» απέναντι στον Παναιτωλικό, αφήνοντας ανποχιτή και τη συμμετοχή του Ράφα Σοάρες.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x