Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δε θα ρισκάρουν στον ΠΑΟΚ με Ίνγκασον - Αυτοί δε βγαίνουν από την 11άδα για Άρη»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Ίνγκασον θα παίξει στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη μόνο αν δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού και αναφέρθηκε στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τα τελευταία δεδομένα αναφορικά με την συμμετοχή του Ίνγκι Ίνγκασον ή όχι στο επικείμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Είναι λίγο παράξενη η κατάσταση για τον ΠΑΟΚ γιατί έχουν πέσει αρκετά μαζί στην άμυνα και υπάρχουν ερωτηματικά. Είναι σίγουρα έξω Νάσμπεργκ-Λύρατζης, με πρόβλημα ο Ίνγκασον από την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισε ένα θέμα και ο Κάργας και υπάρχει σαφώς αγωνία και για τους δύο. Το παλεύουν και οι δύο, η απόφαση για τον Ίνγκασον έχει να κάνει με το τι πιθανότητες θα έχει να πάθει ζημιά και το ρίσκο να τον χάσουν μετά για μεγάλο διάστημα. Ενώ ο Κάργας είναι ο αντικαταστάτης του. Αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο αριστεροπόδαροι στόπερ διαθέσιμοι, οι Κουλιεράκης και Μιχαηλίδης. Σίγουρα αύριο θα είμαστε πιο σοφοί, θα φανεί από το αν είναι στην αποστολή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι οι υπόλοιποι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» ετοιμάζονται χωρίς περαιτέρω προβλήματα, με καλή ψυχολογία και είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν καλά τα playoffs.

Ερωτηθείς για την 11άδα του ΠΑΟΚ, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς μαζί με τον Ολιβέιρα δεν… βγαίνουν από αυτήν, όπως και οι Σάστρε-Ράφα Σοάρες.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x