Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν έχει τύχη ούτε για δεύτερος ο ΠΑΟΚ, βάσει εικόνας»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο ΠΑΟΚ δεν εμπνέει κανέναν με τις εμφανίσεις του και αναφέρθηκε στο έλλειμα ποιότητας και εύκολου γκολ.

Θέμα ακόμα και για να τερματίσει δεύτερος θα έχει ο ΠΑΟΚ, με βάση τα όσα δείχνει στους αγωνιστικούς χώρους, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Είναι άρρωστο να συνηθίσεις την ήττα και την αποτυχία, όσες δικαιολογίες κι αν υπάρχουν και δεν μπορεί να γίνει. Δεν γίνεται να μην προβληματίζεσαι, ή να εκνευρίζεσαι ακόμα ακόμα. Εδώ που φτάσαμε ο ΠΑΟΚ δεν έχει τύχη όχι για το πρωτάθλημα αλλά και για τη δεύτερη θέση όχι βαθμολογικά αλλά με βάση την εικόνα. Δεν εμπνέει ο ΠΑΟΚ, βάζει κανείς το χέρι του στην φωτιά ότι θα κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα; Μένουν τρία ματς μέχρι την διακοπή, να δούμε τι θα κερδίσει σε αυτά και μετά να δούμε πως θα αξιοποιήσει την διακοπή. Αν απέναντι στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ είχε μια απρόσμενη ενέργεια ή ένα τελείωμα με ποιότητα, μπορεί και να ξεχνούσαμε το αποτέλεσμα ή τις φάσεις των γκολ που δέχτηκε», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην αδυναμία που παρουσιάζει ο «δικέφαλος του Βορρά» στο εύκολο γκολ, αλλά και στο ότι δεν έχει μια «ταυτότητα» ή μεγάλη ποιότητα, όπως οι άλλες ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι η πρώτη εκτίμηση για τον Νάρεϊ είναι πως δεν έπαθε κάτι σοβαρό, αλλά θα περιμένουμε την ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x