Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν ξέμεινε μόνο από δυνάμεις, έχει συνηθίσει την ήττα ο ΠΑΟΚ – Πρέπει να βρει λύση ο Λουτσέσκου»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM πως ναι μεν το ξεζούμισμα του ΠΑΟΚ που επικαλέστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στέκει, ωστόσο εκείνος πρέπει να διορθώσει την κατάσταση και δη... άμεσα.

Ναι μεν αλλά, αναφορικά με τον «σκασμένο» ΠΑΟΚ, με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου να το αναγνωρίζει και να ξεκαθαρίζει στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι άπτεται των αρμοδιοτήτων του Ραζβάν Λουτσέσκου να το «φτιάξει».

«Είναι πολύ μεγάλη η συζήτηση και εύλογες οι απορίες. Αλήθεια είπε ο Λουτσέσκου, αλλά είναι και μια αλήθεια που τον βαραίνει. Εννοεί ξεζούμισμα για την περίοδο με τα τέσσερα σερί ντέρμπι, που τώρα τελειώνει αλλά και ότι μετά την διακοπή θα είναι διαφορετικά. Δεν παραδέχεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει σβήσει και αυτό είναι οριστικό. Φυσικά, δίνει αρνητικό μήνυμα για την Πέμπτη και είναι πάρα πολύ σκληρό, όταν υπάρχει τέτοια αδυναμία στην ομάδα του. Οι διαπιστώσεις είναι εύκολες, αλλά για εμάς. Εκείνος είναι για τις λύσεις. Έχουμε συνηθίσει την ήττα, δεν είναι ότι ο ΠΑΟΚ ξέμεινε από δυνάμεις. Τα έχει χάσει όλα τα ντέρμπι και με Ολυμπιακό και με Παναθηναϊκό και με Άρη και κινδυνεύει να χάσει και έναν ακόμα στόχο. Είναι πάρα πολύ ανησυχητικό γιατί είμαστε στο τέλος της σεζόν, μια εμφάνιση έκανε καλή στη Λεωφόρο και πάλι αποκλείστηκε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι η αντίδραση του Μάρκος Αντόνιο στο γκολ του Άρη είναι αστεία και γενικώς η παρουσία του έως τώρα στον «δικέφαλο του Βορρά» είναι κακή.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ έφτασε στο σημείο να παίρνει λίγα πράγματα από τον Ζίβκοβιτς και… τίποτα από τον Ντεσπόντοφ, αναρωτώμενος τι θα ήταν καλύτερο ως προς την χρησιμοποίησή τους.

Αναφορικά με την ρεβάνς των «ασπρόμαυρων» με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, την χαρακτήρισε τελικό και σημείωσε ότι η κροατική ομάδα είναι το φαβορί, όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x