Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Η λέξη… ανημποριά ταιριάζει στον ΠΑΟΚ - Αδικαιολόγητος ο Κούρτιτς»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά το δέκατο σερί παιχνίδι δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις μετά την ήττα (1-0) από τον Άρη μέσα στην Τούμπα, όπως υπογράμμισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πριν από λίγο μπήκα στη Google για να δω αν υπάρχει η λέξη “ανημποριά”. Προχθές υπήρξε παρέμβαση Σαββίδη, το ίδιο ο Λουτσέσκου και παρόλα αυτά δεν υπήρξε διαφορά στον ΠΑΟΚ. Τι να κάνεις σε μία ομάδα που δεν μπορεί; Πώς να τον κάνεις δυνατό, να τον δυναμώσεις και να ανατραπεί μία τέτοια κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Αυτοί που απέμειναν έχουν φτάσει σε ένα σημείο να μην μπορούν, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα αντίδρασης και ποδοσφαιρικής προσπάθειας. Έχασαν και από τον Άρη με το γκολ του Καμαρά, όσο κι αν έβγαλαν ένα νεύρο. Δεν έφτανε μόνο αυτό σε ένα ματς ντέρμπι και η όλη αποδοκιμασία ήταν έκπληξη. Θα μπορούσε να μην αντιδράσει ο κόσμος και να αποδεχθεί το δέκατο σερί ματς δίχως νίκη».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε για τις αντιδράσεις μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα: «Υπήρξαν αντιδράσεις και αποδοκιμάστηκαν παίκτες που βγήκαν ως αλλαγή. Αντέδρασε ο Κούρτιτς. Κάτι που ήταν κακό ως αντίδραση, με χειρονομίες και άλλα. Άκουσε μέσα στις γενικές αποδοκιμασίες κάτι για εκείνον, δεν μπορώ να το ξέρω. Αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία όταν ένας επαγγελματίας αντιδρά με τέτοιο τρόπο. Το ίδιο έγινε με τον Λουτσέσκου, την ώρα που πήγε να κάνει δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι, έδωσε δίκιο στον κόσμο και μετά χειροκροτήθηκε και υπήρξαν συνθήματα για το Κύπελλο».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Δεν είναι φαβορί για τη 2η θέση, καθώς ο ΠΑΟ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από εκείνον. Μήπως αυτά που γίνονται φέτος δεν αποτελούν το καλύτερο μάθημα για όλους στον ΠΑΟΚ, όπου και του χρόνου μπορεί να υπάρξουν 60 παιχνίδια και θα χρειαστούν αρκετά άτομα να είναι έτοιμοι σε κάθε στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x