Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πάει για επιθετικό ο ΠΑΟΚ, τι ισχύει με Μπίσεσβαρ-Κρέσπο»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα δεδομένα για τις επόμενες αποχωρήσεις στον ΠΑΟΚ, όπως και το θέμα του επιθετικού, ανέλυσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχαμε το φινάλε με τους δύο πρώτους ποδοσφαιριστές, και ενώ υπάρχουν οιωνοί για ανάλογες καταστάσεις με Κρέσπο και Μπίσεσβαρ φαίνεται πως κολλάνε οι δύο υποθέσεις. Φαίνεται πως κολλάνε στο οικονομικό τα δύο θέματα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να πάει σε πάρα πολλές αλλαγές, θα ήταν αρνητικό κάτι τέτοιο. Δεν θέλουν πολλές αλλαγές, αλλά το οικονομικό παίζει το δικό του ρόλο. Ο Άκπομ επιστρέφει στην Αγγλία, καθώς υπάρχει μία μεγάλη ρήτρα με την Μίντλεσμπρο και φαίνεται πως έχει πάρει απόφαση να ξεκινήσει με Ολιβέιρα, Τσόλακ και νεαρό Κούτσια. Έτσι όπως είναι τώρα, δεν πάει για επιθετικό. Αν έρθει πρόταση για τον Τσόλακ, τότε θα γίνει κίνηση για να ενισχυθεί», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες ότι ο Ζοσέ Μπότο είχε μία επαφή με την Μπεσίκτας και τις φήμες που αναπτύχθηκαν, υπογράμμισε: «Μία πληροφορία αναφέρει πως είχε επαφές με Μπεσίκτας ο Μπότο, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα κάτι τέτοιο. Αρκετοί ανησύχησαν, επειδή υπήρξαν δημοσιεύματα ότι μιλάει με την Σπέτσια και μήπως μιλάει για τον εαυτό του με τους Τούρκους. Δεν επιβεβαιώνεται καν ότι είχε επαφή. Υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με τον Λουτσέσκου σε ό,τι αφορά την στελέχωση της ομάδας για την επόμενη σεζόν».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x