Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Εκπληκτικό για τα ελληνικά δεδομένα αυτό που παράγει ο ΠΑΟΚ, δεν παίζεται αυτήν τη στιγμή»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εξαιρετική φόρμα του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ, στάθηκε στη δουλειά του Λουτσέσκου, επισημαίνοντας ότι δεν καίγεται για μεταγραφές.

Το σχόλιο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου για τον ισοπεδωτικό ΠΑΟΚ κόντρα στην Κηφισιά και τη γενικότερη εικόνα του «δικεφάλου του Βορρά».

«Αυτό που παράγει για τα δικά μας ελληνικά δεδομένα είναι εκπληκτικό», επεσήμανε αρχικά μέσω της εκπομπής «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι δουλειά του Λουτσέσκου αυτό που έχει καταφέρει. Είναι… Λουτσέσκου αυτό που έχει καταφέρει. Δεν παίζεται αυτήν τη στιγμή ο ΠΑΟΚ, το είπε και ο αντίπαλος προπονητής χθες. Δεν φοβάται να κάνει αλλαγές, χθες άλλαξε την τετράδα της άμυνας ολόκληρη. Δεν ανησυχεί για το Κόπα Άφρικα, δεν καίγονται για μεταγραφές. Θα έρθει δεξί μπακ, ε και; Θα έρθει τεχνικός διευθυντής, ε και; Ούτε αυτός μπορεί να αλλάξει φοβερά. Δεν θα κάνει κάτι τόσο πολύ σε σχέση με το τι παράγει το σύνολο αυτήν τη στιγμή. Το χαίρονται πολύ», επεσήμανε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x