Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν σημαίνει κάτι η πρώτη θέση αυτήν τη στιγμή για τον ΠΑΟΚ - Θέλει καλά αποδυτήρια ο Λουτσέσκου»

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου.

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετά και τη χθεσινή του νίκη επί της Λαμίας μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του Βορρά» επεσήμανε ότι χθες φάνηκε πως οι παίκτες της ομάδας «είχαν κάτι σαν μια βιασύνη, να τελειώσουν όλα στο ματς γρήγορα, που επηρέασε την εμφάνισή τους στο πρώτο 45λεπτο».

«Ένιωσε την ανάγκη ο Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς να εξηγήσει στους παίκτες του, αυτούς, που έγιναν αλλαγή, ότι δεν φταίνε αυτοί για την εικόνα στο πρώτο 45λεπτο. Μάλλον αισθάνθηκε άσχημα, που αναγκάστηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό αργότερα αναφέρθηκε πολλές φορές σε αυτό στις δηλώσεις του. Ο Λουτσέσκου θεωρεί ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό να έχει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και να διατηρεί τη ψυχολογία των παικτών του σε υψηλά επίπεδα», ανέφερε.

Η νίκη αυτή έφερε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση, με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου να επισημαίνει ότι η πρώτη θέση αυτήν τη χρονική στιγμή στα playoffs δεν σημαίνει κάτι, με τους πάντες στη Θεσσαλονίκη να το γνωρίζουν καλά, ειδικά από τη στιγμή, που ακολουθούν ακόμη πολλά ματς ,αλλά και το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x