Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν χωνεύεται του Φερνάντες - Πάρα πολύ κομβικό το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργήσει στον ΠΑΟΚ η μη απόκτηση μέσου και χαρακτήρισε κρίσιμο το ματς της Κρήτης.

Την αδυναμία του να καταλάβει πως δεν προχώρησε η απόκτηση μέσου και δη του Πάολο Φερνάντες κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και αναφέρθηκε στην κρισιμότητα που έχει πλέον το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

«Ήταν πολύ δύσκολη η χθεσινή ημέρα για τον ΠΑΟΚ. Γκρίνια, απογοήτευση, πολλά ερωτηματικά. Πως είναι δυνατόν να γνωρίζεις το κενό, να το αποδέχεσαι, να κάνεις προσπάθεια και τελικά να υπάρχει μια τόσο μεγάλη αποτυχία, όπως συνέβη με τον Πάολο Φερνάντες; Δεν μπορεί να το χωνέψει κανείς. Εξηγήσεις δεν υπάρχουν πολλές. Προφανώς το οικονομικό μπορεί να παίζει ρόλο, αλλά όλο αυτό το σκηνικό δημιούργησε ένα κλίμα. Το πως μπορεί να μην χρησιμοποιείται ως δικαιολογία, θα το δούμε. Το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ κομβικό, μέχρι στιγμής εκτός έδρας δεν έχει κάνει ένα καλό παιχνίδι και με βάση το ότι ακολουθεί και το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, θα έχει μεγάλη σημασία», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι στην Κρήτη θα επιστρέψει ο Ελ Καντουρί, ενώ οι Νάσμπεργκ και Σοάρες είναι υγιείς και επισήμανε ότι είναι αρκετοί από τους νεοαποκτηθέντες που δεν έχουν πείσει τον Λουτσέσκου και είναι εκτός 20άδας του «δικέφαλου του Βορρά».

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου τόνισε πως η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Κούτσια μέχρι το 2026 δείχνει το πόσο πιστεύει τον ποδοσφαιριστή ο σύλλογος κι εξήγησε το σκεπτικό του δανεισμού του.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x