Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Διαφορετικός αλλά και ερωτηματικό ο Ζαμπά, εξελίξεις μετά την Τετάρτη»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο τι μπορεί να δώσει ο Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως θα αποκτηθούν μπακ και μέσος κι άφησε ανοιχτή την ενίσχυση του μεταγραφικού τμήματος.

Ναι μεν αλλά, θα έλεγε κανείς, συνοψίζοντας τα όσα σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, αναφορικά με την επάνοδο του Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ.

«Από Τετάρτη και μετά που τελειώνουν τα ματς στο 2021 θα έχουμε σίγουρα εξελίξεις. Έρχεται ο Ζαμπά, μια πολύ περίεργη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Εξαιρετικός εξτρέμ, τα χαρακτηριστικά του λείπουν από τον ΠΑΟΚ αλλά σε τι επίπεδο επανέρχεται είναι το ερωτηματικό. Ο δανεισμός του πέτυχε, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Είναι κάτι διαφορετικό από τα εξτρέμ που έχει αλλά και ένα ερωτηματικό το τι μπορεί να δώσει», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι δύο παίκτες που λείπουν στον «δικέφαλο του Βορρά», στα πλάγια μπακ και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, θα αποκτηθούν αφού δεν αλλάζει αυτή η προτεραιότητα.

Επίσης, ο Τσορμπατζόγλου ανέφερε πως η ανανέωση του Ίνγκασον φαντάζει διαδικαστική, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, όπως και η αποχώρηση του Καγκάβα, που θα αφήσει χώρο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ενώ επισήμανε πως ίσως ενισχυθεί και το μεταγραφικό τμήμα της ομάδας, χωρίς να είναι σίγουρο αν αυτός που θα έρθει θα είναι τεχνικός διευθυντής ή σε κάποιο άλλο πόστο.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x