Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Διαχείριση του ρόστερ με Βόλο ενόψει των δύο τελικών στον ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι πρόθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι να διαχειριστεί τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενόψει των σημαντικών ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, κόντρα στον Βόλο.

Στη δυνατότητα που προσφέρει το ματς με τον Βόλο για διαχείριση των παικτών του ΠΑΟΚ ενόψει των «τελικών» με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν πρόκειται να δούμε τον Νάρεϊ, τον Ίνγκασον, για τον Ολιβέιρα θα φανεί σήμερα πιο σίγουρα. Δεν θα είναι ο Κάργας ούτε σε αυτό το ματς, ο Φελίπε Σοάρες ένιωσε κάποιες κράμπες, αλλά λογικά θα είναι καλά. Το μεγάλο ζήτημα είναι πάλι για Αουγκούστο και Τάισον, αν πρέπει, αν δεν πρέπει, αν μπορούν και κατά πόσο είναι ρίσκο να παίξουν. Σίγουρα θα έχει πολλές απουσίες και με τον Βόλο ο ΠΑΟΚ, θα κοιτάξουν να φρεσκάρουν όσους μπορούν για να πάνε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δείχνει να είναι ένα πιο βατό ματς πριν τους δύο τελικούς, με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με μια πιο βολική διαχείριση στο ρόστερ από πλευράς Λουτσέσκου», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού έδωσε συγχαρητήρια στον «δικέφαλο του Βορρά» αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στα φετινά playoffs για όσα παρουσιάζουν παρά την τρομακτική πίεση.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Novibet.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x