Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης δικαιώνει τον Λουτσέσκου για τους λόγους που είχε φύγει»

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολίασε πως η επιστροφή του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ αποτελεί κατά μία έννοια δικαίωση για την αποχώρηση του Ρουμάνου το 2019.

Ο ΠΑΟΚ ζει ημέρες... Λουτσέσκου και σύμφωνα με τα όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, η επιστροφή του Ρουμάνου αποτελεί κατά κάποιον τρόπο δικαίωση για τον ίδιο και τους λόγους για τους οποίους είχε αποχωρήσει προ διετίας.

Αναφορά έγινε και στην αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία, που «θα αποτελέσει έκπληξη αν παραμείνει στην ομάδα».

Αναλυτικά:

«Επιχειρηματολογούσε καιρό για την αξία του Γκαρσία ο Σαββίδης, πώς να μην δεχτούμε όμως πως θεωρεί ότι τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει μπορεί να τους φέρει εις πέρας ο Λουτσέσκου.

Στην ανακοίνωση του Σαββίδη διακρίνεται η δυσκολία του να εξηγήσει την απόφαση να απομακρύνει τον Γκαρσία. Νιώθει πως είναι αδικία για τον Ουρουγουανό, είναι σαν απολογητική η ανακοίνωση. Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ αλλά ακόμα δεν υπάρχει και ΠΑΟΚ Β'.

Όταν υπάρξει επίσημα, θα δούμε. Θα είναι έκπληξη αν μείνει. Έφυγε σαν κύριος, δεν είπε τίποτα που θα έθιγε την ομάδα ή τον Σαββίδη, τα κράτησε μέσα του. Αν απασφάλιζε θα είχαμε... άλλα!

Ο Λουτσέσκου είχε αποχωρήσει πριν την προετοιμασία γιατί διαφωνούσε σε κάποια θέματα τακτικής και λειτουργίας του συλλόγου. Ο Σαββίδης κατά κάποιον τρόπο δικαιώνει τον Ρουμάνο, φέρνοντάς τον πάλι στην ομάδα. Προφανώς έχει λάβει εγγυήσεις ότι αυτή τη φορά θα είναι αλλιώς τα πράγματα.

Από τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ που θα δοθούν σε ετήσια βάση στο τεχνικό επιτελείο, το ένα θα πάει στον Λουτσέσκου».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x