Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πολύ δύσκολος και γεμάτος ο Οκτώβρης – Λίγες πιθανότητες για Κουλιεράκη»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο... Γολγοθά που περιμένει τον ΠΑΟΚ, το ματς με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει σε γεμάτη Τουμπα και την «χλωμή» παρουσία του Κουλιεράκη.

Στο «βαρύ» πρόγραμμα που περιμένει τον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Λογικά θα ξεκαθαρίσει σήμερα ποιοι μπορούν ή όχι, του Κουλιεράκη βασικά. Δεν έβγαλε κάτι πολύ σοβαρό, αλλά δεν είναι απλά τα πράγματα, ούτε πολλές οι πιθανότητες. Δεν είναι εύκολο να παρθεί ένα τέτοιο ρίσκο και για τον αγώνα τον ίδιο, αλλά και για την πορεία. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει τρία εκτός έδρας ματς τον επόμενο μήνα, είναι ένας πολύ γεμάτος και δύσκολος μήνας για μια ομάδα που ακόμα δεν έχει κερδίσει εκτός. Είναι ένα διάστημα που θα δείξει πράγματα, πιο πολύ το πόσες πιθανότητες έχει να ακολουθήσει όπως βέβαια αυτό ισχύει και για την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι, με ένα ματς την εβδομάδα όπως είναι η κατάσταση για τον «δικέφαλο του Βορρά», έχεις πλεονεκτήματα, αλλά έχεις και... θέματα ως προς την ετοιμότητα των παικτών.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι δεν υπάρχει φαβορί για τη θέση του αριστερού μπακ, όπου ο ΠΑΟΚ έχει πολλές λύσεις, καθώς και ότι ο Λουτσέσκου θα ήθελε να βάλει τον Ελ Καντουρί στην 11άδα αλλά το θέμα είναι ποιος θα βγει για να συμβεί αυτό…

Και κατέγραψε την προοπτική η Τούμπα να έχει πάνω από 25.000 κόσμο στο ματς με τους «πράσινους», όπως δείχνει και η… προδιάθεση του κόσμου των «ασπρόμαυρων» μέσω της έως τώρα πώλησης των εισιτηρίων!

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x