Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Είναι δύσκολη η χρονιά στον ΠΑΟΚ, νιώθει αδικημένος από την κριτική ο Λουτσέσκου»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ένα ντέρμπι πραγματικό, ήταν πολύ ισορροπημένο ματς. Ένα παιχνίδι, κατά την άποψή μου, δεν το κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα τη φετινή, όμως χθες δεν ήταν καλύτερο και το γεγονός πως κέρδισε είναι πολύ μεγάλη αποτυχία για τον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλο ερωτηματικό πως ο ΠΑΟΚ χάνει ματς ενώ είναι καλύτερος, όπως είχε γίνει με τον ΟΦΗ στην Κρήτη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς ανώτερος και προηγούταν δίκαια και ο Παναθηναϊκός πήρε το ματς. Είναι δύσκολο να χάνει, πόσω μάλλον σε ντέρμπι, είναι δύσκολο να χάνεις ενώ δεν είσαι κακός και για αυτό προκλήθηκαν αντιδράσεις. Φέτος που τα πράγματα δεν είναι απλά και ήδη δοκιμάζεται, ενώ παράλληλα εξελίσσεται και προοδεύει, υπάρχουν αντιδράσεις».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να σχολιάσει την κριτική που ασκείται στον προπονητή της ομάδας: «Ο Λουτσέσκου τρελαίνεται με την κριτική (που δεν υπάρχει επιθετικός). Αν δεν έβαζε τον Μπίσεσβαρ, θα έβαζε τον νεαρό Γκορντεζιάνι που είχε κάνει 3 προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Το θέμα είναι γιατί να φτάσει σε αυτό το σημείο. Νιώθει αδικημένο (Για την κριτική). Εκείνος δουλεύει και το αντιλαμβάνονται όσοι θέλουν να δουν την πρόοδο αυτή της, νεανικής, ομάδας και τα ακούει εκείνος κυρίως. Δεν είναι σωστό να αντιδράς, αλλά έχει την άνεση να τους πλησιάζει. Πάει σε εξοργισμένο πλήθος για να τους μιλήσει. Νιώθει την οικειότητα στην Τούμπα και πηγαίνει».

Μάλιστα, μίλησε και για την επιστροφή του Γιώργου Σαββίδη στην Τούμπα, ενώ είχε ήδη αναχωρήσει από το γήπεδο: «Ο Γιώργος Σαββίδης επέστρεψε για να ηρεμήσει το κλίμα, ανέβηκε στη συνέντευξη Τύπου. Ο Λουτσέσκου έφυγε από το γήπεδο μία και μισή, συζητώντας με συνεργάτες, Μπότο και τον Κυριάκο Κυριάκο. Είναι δύσκολη χρονιά και θα είναι δύσκολη η συνέχεια για τον ΠΑΟΚ».

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Πρέπει να υπάρξουν εξηγήσεις, κυρίως από τον Μπότο, που ο τεχνικός διευθυντής δεν είναι μόνο για τις μεταγραφές αλλά για να εξηγεί και τι συμβαίνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το χθεσινό δεν ήταν τυχαίο, ό,τι έγινε στο Ηράκλειο δεν ήταν τυχαίο, με τη Λέφσκι εκτέθηκε η ομάδα. Από την άλλη έρχονται οι νεαροί από τον πάγκο και χθες καταλάβαμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει φορ, αλλά ο Ολιβέιρα βγήκε ξανά στα πιτς. Οι ήττες πάντα πληγώνουν, και σε ντέρμπι, και το πιο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι η διαχείριση της συγκεκριμένης κατάστασης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x