Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Είναι πολλά τα ερωτηματικά και τα ''αν'' στον ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα νέα του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλους στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πολλά τα “αν” και πολλά τα σημαντικά παιχνίδια. Για διάφορους λόγους, δεν εμπνέει σιγουριά σε πολλά μικρομεσαία ματς. Έχει 6 ισοπαλίες σε τέτοιου είδους παιχνίδια και για αυτό τον λόγο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ότι ακόμα και να κερδίσει στα ντέρμπι μπορεί να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή. Αν τα λύσει τώρα, με τον Τάισον, αν ο Ζίβκοβιτς βρει τον εαυτό του, ο Ολιβέιρα σταθεροποιηθεί… Έχει πολλά “αν”. Ακόμα ο ΠΑΟΚ φτιάχνεται και χρειάζεται να δουλέψει αρκετά πράγματα για να αποκτήσει σταθερή ταυτότητα, οπότε βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το 2-0 στην Τούμπα, μπορεί να βοηθήσει στο μυαλό και την Πέμπτη είναι περισσότερο πρακτικό. Σήμερα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα πως μπορεί να κάνει δεύτερη σερί νίκη. Είναι εκτός έδρας, η πίεση θα είναι μεγαλύτερη και ο αντίπαλος θα είναι φορτωμένος και θα πιέσει για αποτέλεσμα. Εκεί θα δούμε την αντίδραση όλης της ομάδας, μία ομάδα με αρκετούς νεαρούς παίκτες. Δοκιμάζονται και δεν είναι έτοιμοι από όλες τις πλευρές, ακόμα και ο Κωνσταντέλιας που δεν έχει δώσει τέτοιου είδους ντέρμπι. Για αυτό λέω ότι είναι αρκετά τα ερωτηματικά, πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ και τακτικά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x