Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δίδυμο Κάργα-Κουλιεράκη με Άρη, έχει πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά πλέον ο ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να παίξει το ντέρμπι χωρίς τον αρχηγό του και κατέγραψε τις επιλογές που διαθέτει ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τη μέση και μπροστά.

Δύσκολα θα ρισκάρουν στον ΠΑΟΚ να βάλουν τον Ίνγκι Ίνγκασον στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη, με κίνδυνο να τον… χάσουν μετά στα επόμενα ματς, όπως σημείωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Είναι ακόμα νωρίς αλλά οι πιθανότητες όσο περνούν οι μέρες δεν είναι υπέρ του Ίνγκασον. Τον προσέχουν πάρα πολύ στον ΠΑΟΚ, δεν έχει πάθει κάτι σοβαρό αλλά είναι πολύ επικίνδυνο. Είναι δύσκολο να παρθεί απόφαση που θα ρισκάρει συμμετοχή και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για να παίξει χωρίς τον αρχηγό του. Αριθμητικά είναι κακό που δεν παίζει και ο Νάσμπεργκ, το δίδυμο Κάργα-Κουλιεράκη έχει τον πρώτο λόγο. Χάνει και επιθετικά, δεν είναι μόνο πάρα πολύ καλός αμυντικός ο Ίνγκασον», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι είναι ok ο Ολιβέιρα, ενώ έχουν γυρίσει ο Βιεϊρίνια και ο Ελ Καντουρί με τον «δικέφαλο του Βορρά» να έχει πολλές λύσεις πλέον μεσοεπιθετικά.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το αουτσάιντερ στα Playoffs και σωστά έχει σαν λογική να σκέφτεται μόνο το επόμενο ματς, που είναι και δύσκολο εν προκειμένω, με τον Άρη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x