Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Εκτιμώ ότι θα μείνει ο Κρέσπο, τι ισχύει για Μπίσεσβαρ και Σβαμπ»

Την εκτίμηση πως ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο θα παραμείνει, για πολλούς και διάφορους λόγους, στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Κρέσπο θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, παρότι αυτή τη στιγμή φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν πιστεύω ότι έχουν μειωθεί οι πιθανότητες για τον Κρέσπο. Εκτιμώ ότι θα μείνει, αν και πρόκειται για δύσκολη διαπραγμάτευση και στο οικονομικό όλα κρίνονται. Με τον Κρέσπο ξεκίνησε μία κουβέντα που δεν έφτασε στο τέλος της. Έβγαλε αρκετά θέματα φέτος, αφού σε όσα ματς έπαιξε ήταν πολύ καλός. Μετά τον Μιχαηλίδη και τον Βαρέλα, δεν θέλει να χάσει και άλλον παίκτη. Ο Κρέσπο έχει το δικαίωμα να ζητάει ό,τι θέλει, να αποχαιρετάει τον κόσμο και να εκφράζει κάποια παράπονα. Βγάζει μία απαισιοδοξία πως δεν θα συνεχίσει, παρότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Στο τέλος θα παραμείνει ο Κρέσπο. Έτσι πιστεύω για πολλούς και διάφορους λόγους», ανέφερε ο ρεπόρτερ της ομάδας για την υπόθεση του Ισπανού στόπερ.

Σχετικά με τα θέματα του Μπίσεσβαρ και του Σβαμπ, που επίσης μένουν ελεύθεροι, υπογράμμισε: «Και του Μπίσεσβαρ είναι αρκετά δύσκολα και σύνθετο, όμως εκεί μεσοεπιθετικά πως ο ΠΑΟΚ είναι ανοικτός για να κάνει πολλές αλλαγές. Το έχει πάρει απόφαση, καθώς έρχεται και ο Κουαλιάτα. Στην επίθεση πόνεσε αρκετά και είχε ένα σημαντικό ποσοστό έλλειψης ποιότητας. Υπάρχει και ο Σβαμπ, που δεν είναι το ίδιο με τους άλλους δύο, και πρόκειται για κρίσιμη υπόθεση. Μία ότι θα μείνει, μία ότι θα φύγει και τώρα είναι ελεύθερος. Αν τα βρει με τον Σβαμπ, δεν θα πάει για άλλον παίκτη στα χαφ. Αν πουληθεί ο Αουγκούστο, μπορεί να προκύψει μία αλλαγή στη μεσαία γραμμή».

Ακούστε τι είπε για τον Μπάμπα Ραχμάν και τα άλλα «ασπρόμαυρα» μεταγραφικά ζητήματα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x