Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Διακαής πόθος του Λουτσέσκου ο Τζιοβίνκο - Ελέγχει απόλυτα τη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ»

Την απόσταση αναπνοής που έχει πλησιάσει ο ΠΑΟΚ από τη μεταγραφή του Τζιοβίνκο και τη μεγάλη επιθυμία του Λουτσέσκου να συνεργαστεί ξανά μαζί του τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ ν’ αποκτήσει τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο -και φαίνεται ότι θα έχει θετική κατάληξη- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου, σημείωσε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» ελέγχει απόλυτα τη μεταγραφή, καθώς πρόλαβε άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν και η αποδέσμευσή του από την Αλ Χιλάλ είναι προϊόν συνεννόησης των τριών πλευρών για να τον αποκτήσει.

Άλλωστε επανέλαβε ότι είναι διακαής πόθος του Ραζβάν Λουτσέσκου (που θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί του) και εκτίμησε ότι είναι θέμα χρόνου πλέον να τελειώσει θετικά η υπόθεση.

Όσο για το φιλικό με τη Φέγενορντ, τόνισε ότι είναι θετικό ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε, έχοντας τόσους απόντες και τραυματίες και σημείωσε ότι -ακόμα και με αυτές τις αντιξοότητες- η ομάδα αρχίζει και αποκτά τη φιλοσοφία του προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x