Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Άσχημο αυτό που συνέβη με τον Ελ Καντουρί, βασίστηκε στην εμπειρία ο Λουτσέσκου»

Το σχόλιο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του ΠΑΟΚ και το ματς που ακολουθεί με τη Λαμία.

Το δικό του σχόλιο για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όσοι βρέθηκαν στην Τούμπα, χάρηκαν ποδοσφαιρικό θέαμα. Όμως χάλασε το κλίμα με τους τραυματισμούς του Ελ Καντουρί και του Ντόουγκλας Αουγκούστο. Είναι σοκαριστικό αυτό που συμβαίνει με τον Ελ Καντουρί, ο οποίος στην προθέρμανση ή κατά τη διάρκεια του αγώνα παθαίνει κάποιον μυϊκό τραυματισμό. Χθες, μάλιστα, αποδοκιμάστηκε από τον αγωνιστικό χώρο. Έκλαιγε με τους λυγμούς στον ΠΑΟΚ. Πολύ δύσκολη ιστορία για εκείνον και για την ομάδα, η οποία θα τον αποχαιρετήσει στο φινάλε. Ήταν πολύ άσχημο που συνέβη με τον Ελ Καντουρί. Ο Ντόουγκλας χτύπησε επιφανειακά στο γόνατο, αλλά τρόμαξε πολύ μήπως είναι σοβαρός τραυματισμός», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Λουτσέσκου έκανε λόγο για έλλειψη εμπειρίας. Άφησε εκτός του Κουλιεράκη και τον Κωνσταντέλια. Όχι πως φταίνε οι νεαροί, αλλά μάλλον έχει διαπιστώσει πως έχουν παίξει πολύ και ίσως χρειάζεται να αποφορτιστούν πνευματικά και οι δύο μαζί με τους άλλους νέος. Ανέβασε τον μέσο όρος ηλικίας της ομάδας, και μένει να φανεί τι θα κάνει στη συνέχεια των πλέι οφ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x