Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Επιδιώκει ένταση ο Ολυμπιακός-Χρειάζεται προσοχή από όλους»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολίασε τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για τα πλάνα ενδεκάδας του Λουτσέσκου.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξει όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός επιδιώκει την ένταση. Στον ΠΑΟΚ καταλαβαίνουν τι γίνεται και πόσο πρέπει να προσέξουν ακόμη και τις κορδέλες που θα πεταχτούν. Ακόμη και ο… αέρας θα πρέπει να είναι προσεκτικός», τόνισε σχετικά με τις αντιδράσεις των Πειραιωτών για τον ορισμό του διαιτητή.

«Δεν καταλαβαίνω τη δήλωση του κ. Μπαλτάκου ότι ‘δεν προλαβαίνουμε να αλλάξουμε τον διαιτητή’. Δηλαδή αν προλάβαιναν θα τον άλλαζαν επειδή δεν αρέσει στον Ολυμπιακό; Θεωρώ απαράδεκτη τη δήλωση αυτή», πρόσθεσε.

Όσο για τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου; «Το βασικό ερωτηματικό είναι ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Ντόουγκλας στο κέντρο και αν θα παίξει από την αρχή ο Τάισον, κάτι που δεν είναι και το πιο πιθανό. Το πιθανότερο είναι να έρθει από τον πάγκο», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x