Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Έτοιμος κατά 90% έως τα τέλη Ιούνη ο στόχος του ΠΑΟΚ - Θέλει να αγοράσει Κοτάρσκι»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι θα αλλάξει το 1/4 του ρόστερ του ΠΑΟΚ, ο οποίος πηγαίνει για δύο γκολκίπερ, ενώ «έκαψε» τον Αρτέμ Τζούμπα.

Πολλές αλλαγές αλλά… έγκαιρα θέλει να κάνει στο έμψυχο δυναμικό του ο ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Περιμένουμε μερικές ημέρες να καθαρίσει το κεφάλι. Θα γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, τουλάχιστον στο 1/4. Ο στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί κατά 90% στα τέλη Ιουνίου που ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο γήπεδο και το λένε επίσημα. Έχει καλή διάθεση και είναι πολύ πιθανό να τον ξανακούσουμε τον Ζοσέ Μπότο, για να αναλύσει το πλάνο και το πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν. Το οικονομικό είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλες τις ανανεώσεις, παρά την θετική διάθεση που υπάρχει», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε αναφορικά με το θέμα της εύρεσης όχι ενός αλλά δύο γκολκίπερ στον «δικέφαλο του Βορρά»: «Τελειώνει το συμβόλαιο του Πασχαλάκη, δεν υπάρχει συμφωνία, δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση από τον ΠΑΟΚ μέχρι τώρα. Είχα την εικόνα ότι το άφησε διαπραγματευτικά, αλλά αποδεικνύεται ότι το άφησε γιατί πάει για κάτι άλλο. Πάει για δύο τερματοφύλακες, γιατί φεύγει και ο Ζίβκοβιτς που δεν έπιασε. Στην κρίσιμη ερώτηση που του έγινε αν φεύγει 100%, δεν απάντησε, αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο. Υπάρχει ένας στόχος, μιλάμε για τον Κροάτη Ντομινίκ Κοτάρσκι που ανήκει στον Άγιαξ και παίζει στην Γκόριτσα δανεικός. Μιλάμε για προσπάθεια αγοράς του».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε για τον Σβαμπ ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» κα ο Αυστριακός μέσος συμφώνησαν να αφήσουν στην άκρη την οψιόν αυτόματης ανανέωσης με βάσει τις συμμετοχές και είναι ανοιχτό το μέλλον του.

Ενώ ερωτηθείς για τον Αρτέμ Τζούμπα, τόνισε ότι είναι «ξένο» ως πρότζεκτ και πιθανότατα πρόκειται για προσπάθεια του Ντμίτρι Σέλουκ να… διαφημίσει τον πελάτη του, παρότι ο Άκπομ έχει λίγες πιθανότητες να μείνει στον ΠΑΟΚ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x