Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Έχει γυρίσει το κουμπί ο ΠΑΟΚ - Πήρε το μήνυμα ότι… άλλαξε το έργο ο Κούρτιτς»

Στην τεράστια αυτοπεποίθηση που αποκόμισε ο ΠΑΟΚ από τη δουλειά στην Κύπρο και τη συνειδητοποίηση Κούρτιτς ότι δεν είναι πλέον αναντικατάστατος αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τον αέρα… αλλαγής που πνέει στον ΠΑΟΚ -ειδικά μετά την προετοιμασία στην Κύπρο- υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι έχει γίνει εμφανές (με την εικόνα σε προπονήσεις και φιλικά) ότι η ομάδα «γύρισε οριστικά το κουμπί» κι έχει βρει την αυτοπεποίθηση που της έλειψε στο πρώτο μισό της σεζόν.

Αφού τόνισε λοιπόν την πίστη ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» θα μπορέσει να διεκδικήσει πράγματα (ειδικά αν κάνει την απαραίτητη μεταγραφή ενός ποιοτικού μεσοεπιθετικού) στάθηκε ατομικά σε κάποιους παίκτες:

Στον Αουγκούστο, που επιβεβαιώνει ότι είναι πλέον το νο 1 στο κέντρο του ΠΑΟΚ, τον Κωνσταντέλια που συνεχίζει την ανοδική του πορεία και τον Κούρτιτς, που έχει πάρει πλέον το μήνυμα ότι «άλλαξε το έργο» και δεν είναι αναντικατάστατος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x