Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Έχει μάθει να ζει με την πίεση των αγώνων δίχως αύριο ο ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ πριν το μεγάλο αυριανό (2/4, 21:00) ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική των Playoffs στη Stoiximan Super League, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Ο ρεπόρτερ των Θεσσαλονικιών αρχικά αναφέρθηκε στον μπασκετικό ΠΑΟΚ και την απόσυρση της φανέλας του θρυλικού Μπάνε Πρέλεβιτς, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτή η βραδιά δεν θα ξεχαστεί από κανέναν.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην άμυνά της η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου ενόψει του αυριανού (2/4, 21:00) ντέρμπι με την ΑΕΚ, με δεδομένες τις απουσίες των Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα και Λύραντζη, ενώ στάθηκε στην καλή προετοιμασία που είχε ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Τέλος, τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μάθει να ζει με την πίεση των αγώνων δίχως αύριο, παιχνίδια δηλαδή στα οποία χρειάζεται πάση-θυσία τη νίκη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x