Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Έχει τον τρόπο του με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η έκβαση του αποψινού τελικού δύσκολα θα χαρακτηρίσει αλλά και θα κρίνει τη φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Παράλληλα, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πλέον είναι σε καλή κατάσταση, έχει ταυτότητα σαν ομάδα, κάτι που το χρωστάει στη δουλειά του Πάμπλο Γκαρσία.

«Δυσκολεύομαι να πω ότι θα χαρακτηρίσει τη σεζόν του ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλούς τίτλους και φυσικά θέλει να κερδίσει. Δεν θα κριθεί η φετινή χρονιά από το σημερινό αποτέλεσμα. Η ομάδα ξεκίνησε με στόχο τον οικονομικό εξ ορθολογισμό, μειώνοντας το μπάτζετ. Κάτι που το πλήρωσε γιατί δεν είναι εύκολο να το κάνεις απότομα. Δεν έκανε πρωταθλητισμό και δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Όλα αυτά από αύριο πρέπει να συνυπολογιστούν και σε ένα βαθμό και το αποψινό παιχνίδι.

Παρ' όλα αυτά, στο τέλος της σεζόν πάντως, ο ΠΑΟΚ είναι καλά. Έχει ταυτότητα σαν ομάδα, ξέρεις τι θα σου παρουσιάσει. Δύσκολα θα δεις απόψε κάποια έκπληξη από την απόδοσή του, το τι να περιμένεις αγωνιστικά. Είναι μια μεγάλη επιτυχία του Γκαρσία αυτό. Το πως το πέτυχε σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Ήταν μεγάλη σε χρονική διάρκεια για να το πετύχει αυτό. Έκανε μεγάλη προσπάθεια και δούλεψε πολύ στο γήπεδο.

Αν και ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και πιο δουλεμένος, ο ΠΑΟΚ είναι καλά και έχει τον τρόπο να τον αντιμετωπίσει. Πιστεύω πως μπορεί να αμυνθεί καλύτερα. Έχει μια χημεία σαν ομάδα. Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό δέχθηκε πολλές φάσεις. Σίγουρα μπορεί να τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ και να πάρει το παιχνίδι,
ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αποψινό τελικό, τονίζοντας πως ο Κρμέντσικ έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί αφού ταιριάζει στο στιλ του αγώνα.

«Ο ΠΑΟΚ έχει βρει τον κορμό και τη χημεία του. Θα έπαιζε ο Ίνγκασον αν ήταν καλά. Πασχαλάκης στο τέρμα, με τον Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Βιερίνια, αριστερό ο Κρέσπο στις άλλες δύο θέσεις στην τριάδα της άμυνας. Δύο φουλ μπακ, στα δεξιά ο Ροντρίγκο στα αριστερά ο Μπάμπα. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Σβαμπ και Ντόουγκλας Αουγκούστο. Στις θέσεις των μεσοεπιθετικών ο Ζίβκοβιτς και πιστεύω ο Ελ Καντουρί παρά το γεγονός πως έρχεται από απραξία. Στην κορυφή νομίζω πως ο Κρμέντσικ ταιριάζει και έχει παίξει καλύτερα απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Κρμιέντσικ είναι καλύτερος στον χώρο, και θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα βρει ανοικτούς χώρους απόψε».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x