Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Φαίνεται πως υπάρχει όραμα στον ΠΑΟΚ, ''μήνυμα'' του Σαββίδη στον Λουτσέσκου»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά τη συμφωνία της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ίσως να μην περιμέναμε τόσο άμεση συμφωνία, γιατί μόλις είχαν ξεκινήσει οι επαφές, αλλά αυτές οι επαφές του ΠΑΟΚ με την οικογένεια του Ζίβκβοιτς, είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και από τότε είχε φανεί ο Σαββίδης ήθελε να κρατήσει τον συγκεκριμένο παίκτη. Είχε τρία χρόνια και μαζί με τα άλλα τέσσερα, θα πάει στα επτά. Ήθελε να επιβραβεύσει την προσφορά και την συμπροφορά του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σε μία δύσκολη περίοδο, το καλοκαίρι που υπήρχαν παίκτες που ήθελαν να φύγουν, εκείνος δεν είχε τέτοιες σκέψεις και προσπαθούσε να πείσει άλλους παίκτες να έρθουν στον ΠΑΟΚ. Όπως για παράδειγμα του Μαξίμοβιτς. Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν την αφοσίωση ενός παίκτης, πληρώνοντας παράλληλα αρκετά χρήματα και γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ομάδα με 1,5 εκατ. ευρώ. Ίσως και ένα μπόνους υπογραφής, κατάφερε να πάρει τη θετική του απάντηση, και σύντομα να υπογράψει το συμβόλαιό του», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Ζίβκοβιτς έχει 150 ματς στον ΠΑΟΚ, κάτι που φανερώνει πόσο καλά είναι και έτσι θα τον κρατήσει μέχρι το 2024. Αυτό δείχνει πως υπάρχει ένα όραμα, ένα σχέδιο, για την επόμενη μέρα. Έχουμε αρκετές κινήσεις από τη μεριά του Σαββίδη να στείλει μήνυμα στον Λουτσέσκου, ότι τον θέλουν και τον χρειάζεται η ομάδα».

Ακούστε τι είπε επίσης για το προσεχές ντέρμπι με τον Άρη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x