Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: Ανησυχητικό το τρέμουλο των παικτών στο τέλος – Για αυτό ο ΠΑΟΚ δε μπορεί πρωτάθλημα

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι η ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη εξηγώντας το γιατί ενώ στάθηκε και στις αλλαγές του Λουτσέσκου που δεν βγήκαν.

Για ένα τεράστιο σοκ, το οποίο παράλληλα εξηγεί το γιατί ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα, έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, με αφορμή τη χθεσινή ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Δεν είναι πολύ εύκολα διαχειρίσιμο όλο αυτό. Σε γενικές γραμμές είναι πολλά τα παιχνίδια όπου ο ΠΑΟΚ όντας καλύτερος τελικά παραχωρεί ισοπαλίες. Και στο Περιστέρι και με τον Ολυμπιακό, αλλά το χθεσινό δεν έχει προηγούμενο. Μιλάμε και για την εικόνα, για 90 λεπτά ο ΠΑΟΚ τα κάνει πραγματικά όλα καλά. Δε υπάρχει η αίσθηση που να δείχνει ότι θα γίνει αυτό που έγινε. Πιστεύω ότι αυτό το τρέμουλο, που υπάρχει καταρχάς στο 1-2, είναι το πιο ανησυχητικό. Το έχουν ξαναπάθει και το παθαίνουν επειδή ακριβώς δεν ξέρουν να το διαχειριστούν. Το ένα λεπτό που μένει, το κάνουν να φαίνεται 30 και είναι συγκλονιστικό. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ζήτημα. Είναι πολύ μεγάλο σοκ, δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ΠΑΟΚ να δεχτεί δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Έρχεται ένα ντέρμπι όπου η εβδομάδα και η διαχείρισή του θα είναι πολύ δύσκολη. Παίρνει μαθήματα ο ΠΑΟΚ και παράλληλα όλοι καταλαβαίνουν γιατί η ομάδα δεν θα διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Ζίβκοβιτς, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι υπάρχει ανησυχία αλλά άπαντες στον «δικέφαλο του Βορρά» περιμένουν πρώτα τις εξετάσεις.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι δεν του βγήκαν και οι αλλαγές του Λουτσέσκου χθες στην Τρίπολη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x