Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρυσι, αν κερδίσει απόψε τον Βόλο»

Ακούστε τα νέα του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Βόλο στην Τούμπα, για την 13η αγωνιστική και τελευταία του α’ γύρου της Super League 1, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πέρυσι, σε μία χρονιά με ομοιότητες και συμμετοχή στην Ευρώπη, τελείωσε το πρωτάθλημα με 22 βαθμούς. Ακριβώς όσους έχει τώρα και αν κερδίσει τον Βόλο θα είναι +3. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι μικρός ο μέχρι τώρα απολογισμός. Αυτό που έπαθε ο ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο και τη Λιβαδειά, θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει για πολύ καιρό. Πώς έχασε βαθμούς στις καθυστερήσεις ήταν πολύ σημαντικό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Την τελευταία εβδομάδα και μέσα από την αλλαγή του κορμού, είτε επήλθε αναγκαστικά είτε βάση επιλογών, ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει στην άκρη την ασφάλεια στο παιχνίδι του και προσπαθεί με κύριους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίνονται σε αυτό το κομμάτι τον Σβαμπ και τον Κωνσταντέλια. Αυτοί οι δύο, με τα χαρακτηριστικά που έχουν, τον έχουν βοηθήσει να αλλάξουν εικόνα, όπως φάνηκε στα ματς με ΠΑΣ και Ιωνικό».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει σε καλή φάση, παρότι είχε 5-6 απόντες, του έκανε καλό στο ροτέισον και ενεργοποιήθηκαν κάποιοι άλλοι παίκτες. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ θα έχει τελειώσει καλούτσικα τον πρώτο γύρο και περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, για να δει τι θα κερδίσει σε κάθε περίπτωση από το παιχνίδι στο Φάληρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x