Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Θέλει να φτιάξει ομάδα που θα πρωταγωνιστεί ο Σαββίδης»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην θέληση του Ιβάν Σαββίδη να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο πρωταθλητισμού και την πιθανότητα να μην υπάρξει τεχνικός διευθυντής.

Την έντονη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να κάνει τον ΠΑΟΚ ξανά πρωταγωνιστή, ενόψει και της Νέας Τούμπας, διορθώνοντας τα λάθη που έγιναν, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Περιμένουμε να συναντηθούν διοίκηση και προπονητής, να τα πουν, να δουν ο καθένας τι θέλει και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα. Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει θέμα Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ έχει τον Γκαρσία, με αυτόν τελείωσε η χρονιά, πράγματι έχει αργήσει η ομάδα, έπρεπε από χθες σήμερα να αρχίσει η υλοποίηση του πλάνου. Από παντού υπάρχει η αίσθηση ότι ο Σαββίδης θέλει να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Τα λάθη στον σχεδιασμό δεν τον άφησαν, περιμένουμε να δούμε πως θα τα διορθώσει. Θέλει να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα μπει σε πέντε χρόνια στο νέο γήπεδο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε εντυπωσιακό ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει προχωρήσει με τεχνικό διευθυντή, δεν υπάρχει πληροφορία ότι θα κλείσει άμεσα και ίσως πάει σε άλλο μοντέλο!

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει εισροή χρημάτων από τον Γιαννούλη, Σβιντέρσκι και Ίνγκασον ή θα ανανεώσουν ή θα πουληθούν άμεσα και πως δεν είναι απαραίτητο να φύγει ο Τζόλης.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x