Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Κάτι θέλει να πετύχει ο Λουτσέσκου με τις φωνές – Εκτός ο Κουλιεράκης με Λαμία»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις εκ νέου παρατηρήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ απέκλεισε τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη με τη Λαμία.

Τους… λόγους του έκρινε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου πως θα έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για να τα «χώνει» στους παίκτες του ΠΑΟΚ, μιλώντας στον «αέρα» bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το συνέχισε και χθες ο Λουτσέσκου, με την βοήθεια της εικόνας έγινε συγκεκριμένος. Έπρεπε να αποδείξει ποιοι λειτούργησαν εγωιστικά, ή ποιοι έπαιξαν για τα νούμερά τους, όπως είπε, ή έδειξαν μια έλλειψη ωριμότητας. Φάση-φάση έδειξε και φώναξε αρκετά όπως μάθαμε. Δεν είναι τέτοιος ο Λουτσέσκου, κάτι θα έχει στο μυαλό του. Στην διαχείριση παικτών είναι πολύ καλός άρα κάτι θέλει να πετύχει. Βέβαια, το γκολ ή το έχεις ή δεν το έχεις, δεν αλλάζει αυτό. Ο ΠΑΟΚ το έχει πληρώσει πολλές φορές και ψάχνεται», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στα αγωνιστικά και το ματς Κυπέλλου του «δικέφαλου του Βορρά» με την Λαμία, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε τουλάχιστον αμφίβολο τον Τάισον ενώ απέκλεισε την συμμετοχή του Κουλιεράκη, λόγω προβλημάτων στον δικέφαλο που έχουν αμφότεροι.

Επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο ΠΑΟΚ δεν αναμένεται να έχει επιστροφές κάποιων παικτών από τους «μόνιμα» απόντες στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου σημείωσε ότι οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε ένα από τα τρία «καλά» ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας περιόδου, καταλαμβάνοντας μια από τις τρεις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x