Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Κομβική για τον ΠΑΟΚ η απουσία του Μπάμπα, γνωρίζονται καλά με τον Παναθηναϊκό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του σημερινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πράγματι, έχουν γίνει μεταξύ τους πολλά παιχνίδια και αυτό θα είναι το πέμπτο. Δεν είναι κακή η εικόνα του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι, η φιλοσοφία και η τακτική του ΠΑΟΚ θα παραμείνουν ίδιες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Οι δύο καλές εμφανίσεις στη Λεωφόρο δεν πρέπει να εφησυχάζουν κανένα στην ομάδα. Το πιο κομβικό, πριν τον αγώνα, είναι η απουσία του Μπάμπα, όπως και ότι δεν έχουμε φόρμα, δεν υπάρχουν ματς το προηγούμενο διάστημα λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ μέχρι πρότινος είχε πρόβλημα στις επιστροφές του, κάτι που φέτος δεν έχει παρουσιαστεί τόσο έντονα. Η τελευταία μας εικόνα είναι η εκπληκτική εμφάνιση με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τρομερή ένταση σε κάθε τους κίνηση για να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση. Αυτό είναι το ιδανικό και το ξέρουν πως μόνο έτσι θα φτάσουν στην κορυφή της απόδοσής τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x