Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Με καλύτερη ψυχολογία με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, σε καλό δρόμο του Σοάρες»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα οφέλη του ΠΑΟΚ από τη νίκη επί του ΟΦΗ ενόψει ΑΕΚ αλλά και τις μεταγραφικές εξελίξεις που αναμένονται έως το τέλος της εβδομάδας.

Ανεβασμένος θα πάει ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, εξηγώντας πως έχει προκύψει εσχάτως η βελτίωση της εικόνας του.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι φοβερό, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει αποτελέσματα αλλά είναι έξι ματς στην Τούμπα και έπρεπε να τα πάρει. Από εδώ και πέρα, μέσα σε 40 ημέρες με τα πολλά ντέρμπι, θα φανεί τι έχει αλλάξει και πόσο έχει εξελιχθεί η ομάδα. Είναι πιο προσεκτικός, είναι πιο συμπαγής πλέον, αλλά πάνω από όλα είναι πιο πλήρης, ενώ έχει ανοίξει το ρόστερ μέχρι και τους Τσιγγάρα και Λύρατζη, που άρχισαν να ενεργοποιούνται. Θα παίξει πάντως με καλύτερη ψυχολογία απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ και οι απουσίες ίδιες θα είναι», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ για τα μεταγραφικά σημείωσε: «Βασικός μεταγραφικός στόχος είναι ο Σοάρες για τον οποίο γίνεται διαπραγμάτευση για μεταγραφή, με τους Πορτογάλους να λένε για 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει στα 3. Είναι σε καλό δρόμο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε εξελίξεις. Έχει και εναλλακτική, έχει γίνει κρούση και για τον Ντάντας που πήγε στην Μπάγερν προτού επιστρέψει στην Μπενφίκα, είναι πιο κοντός».

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» εγκλωβίστηκε από τον ΟΦΗ τακτικά και δεν μπορούσε να βγάλει συνδυασμούς μπροστά, μέχρι την φάση του 1-0, που άλλαξε όλο το ματς.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο τωρινός κανονισμός δεν εξαιρεί πουθενά την παράβαση, αν η μπάλα βρει πρώτα σε σώμα και μετά στο χέρι, με αφορμή το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ το Σάββατο.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:
TSROBAQ :

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x