Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Μπορεί να αυξηθούν οι απόντες στον ΠΑΟΚ – Επιβαρύνονται όσοι παίζουν συνεχώς»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ μετράει οκτώ παιχνίδια δίχως νίκη στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

«Τα 8 ματς δίχως νίκη μπορεί να γίνουν εύκολα και εννιά για τον ΠΑΟΚ. Τον έχει πάρει από κάτω. Γενικώς όλες οι ομάδες ήταν αναμενόμενο να βγάλουν προβλήματα στο τέλος της χρονιάς, όμως ο ΠΑΟΚ έχει επτά απόντες και μπορεί να αυξηθούν οι συγκεκριμένες για την ομάδα του Λουτσέσκου. Από τη στιγμή που λείπουν επτά παίκτες, υπάρχουν και κάποιοι που επιβαρύνονται για να καλύψουν τις συγκεκριμένες απουσίες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν έχει κλειδώσει τη 2η θέση. Βαραίνουν τα ματς και η κατάσταση που δεν κερδίζει. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στα Γιάννενα μήπως πάρει το τρίποντο για να νιώθει πιο σίγουρος για να μην μπλέξει για τη 2η θέση ενόψει του Άρη, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα γίνεται ακόμα πιο βαρύ τις επόμενες μέρες», πρόσθεσε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ δεν ανακοινώνει αποστολή και για το συγκεκριμένο λόγο, να μην ξέρουν οι αντίπαλοι που θα λείψουν. Σήμερα θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες απουσίες, όταν θα ανακοινωθεί η αποστολή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x