Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο Άρης δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ περισσότερο και από τα ντέρμπι στην Αθήνα»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ η πρεμιέρα των playoffs απέναντι στον Άρη.

Σημαντικό, ίσως και καθοριστικό, για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στα playoffs είναι το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Άρη στο «Βικελίδης», όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ έχει το πιο δύσκολο ξεκίνημα και λόγω της βαθμολογικής θέσης του δεν έχει περιθώρια για πολλές απώλειες. Είναι υποχρεωμένος να παίρνει πολλούς βαθμούς για να καλύψει τη διαφορά. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, δυσκολεύεται περισσότερο από τον Άρη παρά στα ντέρμπι της Αθήνας», τόνισε.

«Ο αντίπαλος έχει μεγάλο κίνητρο τώρα και αν δεν κερδίσει ο ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική, θα είναι πολύ δύσκολο μετά. Πάντως η ομάδα είναι συνειδητοποιημένη και έχει πράγματα να διεκδικήσει, ακόμη κι αν δεν μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι σημαντική η δεύτερη και τρίτη θέση», πρόσθεσε.

Όσο για το ιατρικό δελτίο του Λουτσέσκου; «Ο Ίνγκασον το πιο πιθανό είναι να απουσιάσει. Δεν φαίνεται κάτι σοβαρό, αλλά επειδή μιλάμε για γάμπα, θέλει ιδιαίτερη προσοχή για τη συνέχεια. Το καλό είναι πως έχει επιστροφές ο ΠΑΟΚ, με Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x