Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο Άρης είναι μια μικρή... Ντινάμο - Με 3-4 αλλαγές η 11άδα του ΠΑΟΚ»

Για τις ομοιότητες που έχει το παιχνίδι του Άρη με εκείνο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν από το κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι μια μικρή… Ντινάμο Ζάγκρεμπ αφού έχει ομοιότητες στο παιχνίδι της, με πολλά πρόσωπα στη μεσαία γραμμή, ενώ και οι «κίτρινοι» επιχειρούν να κλέβουν μπάλες στο κέντρο, προκειμένου να γίνει απειλητικοί.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται να έχουν ζήτημα στο πνευματικό και σωματικό επίπεδο, φέρνοντας ως παράδειγμα το έλλειμμα ενέργειας που παρουσίασαν στο Ζάγκρεμπ οι Κωνσταντέλιας, Μεϊτέ και Τάισον.

Όσον αφορά την ενδεκάδα επισήμανε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει τρεις με τέσσερις παρεμβάσεις, σε σύγκριση με το ματς κόντρα στη Ντινάμο, ενώ χαρακτήρισε πιθανή την αντικατάσταση του Οζντόεφ στο κέντρο, όσο την παρουσία του Ντεσπόντοφ στο βασικό σχήμα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x