Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο Λουτσέσκου θέλει έναν μεσοεπιθετικό και ο Μαρτίνς είναι αυτό που ζητάει»

Ακούστε τα νέα του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετά το 3-0 επί του Βόλου στην Τούμπα, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κλείνει αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν με μία πολύ καλή εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ, την καλύτερη όλο αυτό το διάστημα. Είναι τα αποτελέσματα, τα σκορ και ότι δεν έχει δεχθεί γκολ αλλά και η εικόνα σε σχέση με όσα βλέπαμε στην αρχή της σεζόν. Ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη, ο προπονητής τη δική του για να επιστρέψει με την ίδια αποτελεσματικότητα που ανέδειξε στα ματς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Προφανώς υπάρχει και μία εξέλιξη στην ομάδα και χθες πρωταγωνίστησαν ορισμένα πρόσωπα, όπως ο Κωνσταντέλιας, ήταν πολύ καλή η χημεία του Ντόουγκλας με τον Ελ Καντουρί. Επιτέλους μία πολύ καλή εμφάνιση από τον Ζίβκοβιτς, πριν αναχωρήσει για το Μουντιάλ. Κατάφερε με μοναδικό τρόπο να σκοράρει από το ύψος της περιοχής, ήταν πολύ δύσκολο και πολύ ωραίο. Είχε πάρα πολύ καιρό να κάνει μία πολύ καλή εμφάνιση σε συνδυασμό με γκολ. Παίρνει ψυχολογία ενόψει της συμμετοχής του στο Μουντιάλ. Το τελευταίο μέρος βρίσκει τον ΠΑΟΚ στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Τώρα θα έχουν δέκα μέρες άδεια και από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου θα βρεθεί στην Κύπρο για να κάνει μίνι προετοιμασία. Αρχίζει, παράλληλα, και η κουβέντα για τη μεταγραφική ενίσχυση, όπως για τον Φάμπιο Μαρτίνς που τον γνωρίζουν, τον έχουν παρακολουθήσει και όσο πιο γρήγορα έρθει, τόσο καλύτερα για να ενσωματωθεί στην ομάδα. Υπάρχουν κάποια δεδομένα, τα οποία γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ, και ο Λουτσέσκου είπε πως προτιμάει έναν μεσοεπιθετικό αντί για φορ. Ο Φάμπιο Μαρτίνς διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία για να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x