Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο Μαουρίτσιο έδειξε σαν να είναι οι τελευταίες μέρες του στη Θεσσαλονίκη»

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στο θέμα των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας εξέφρασε την αισιοδοξία πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ανανεωθούν τα συμβόλαια των Βιεϊρίνια και Μάτος, όμως κάτι ανάλογο δεν φαίνεται πως ισχύει στην περίπτωση του Μαουρίτσιο που σε ένα βίντεο έδειξε «σα να διανύει τις τελευταίες μέρες του στη Θεσσαλονίκη».

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου

Για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη: Έχει λίγο κίνηση, δεν μπορεί να μην κινείται τίποτα στην πόλη, ειδικά το παραλιακό μέρος τόσων χιλιομέτρων. Από το Λιμάνι μέχρι το Μέγαρο Μουσικής. Είναι πολύ λίγη η κίνηση. Υπάρχει αστυνομία, ελέγχει και τα μέτρα τηρούνται. Είναι λίγοι οι παραβάτες.

Για τον Πασχαλάκη: Ο Πασχαλάκης ψάχνει νέα κίνητρα. Αυτό τον ανεβάζει στο γήπεδο. Το χαίρεται και ψάχνει για να προπονηθεί. Έχουν κουρέψει όλοι τα μαλλιά τους, με αφορμή ένα τσάλεντζ Βιεϊρίνια που προσκάλεσε συμπαίκτες, μέλη της διοίκησης και τον Γιώργο Σαββίδη.

Για τις κινήσεις της ΠΑΕ με τους οπαδούς: Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τρόπους για να κρατήσει τον κόσμο σπίτι, φέρνει τους οπαδούς σε επαφή με την ομάδα. Ιντερνετικά υπάρχει νέα ενασχόληση και ψάχνουν την οποιαδήποτε πληροφορία.

Για τα συμβόλαια που λήγουν: Το συμβόλαιο του Μάτος λήγει φέτος, ο Βραζιλιάνος λέει ότι δεν έχει μάνατζερ και μιλάει μόνος του, ενώ δικηγόροι αναλαμβάνουν τα νομικά θέματα του συμβολαίου. Έχει μιλήσει με την οικογένεια Σαββίδη και είναι ήσυχος ότι θα υπάρξει συμφωνία. Όσον αφορά τον Βιεϊρίνια, κανείς δεν πιστεύει ότι θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Ο Μαουρίτσιο, τώρα, έδειχνε σα να είναι οι τελευταίες εβδομάδες ή μήνες στη Θεσσαλονίκη. Είναι το πιο ανοιχτό θέμα σε σχέση με τα άλλα δύο ζητήματα των ανανεώσεων.

Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή: «Ένα δύο στοιχεία αυτές τις μέρες. Άλλη μία συνέντευξη του Μπράνκο, χωρίς να ερωτηθεί, το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ τελειώνει το καλοκαίρι. Σα να έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση οποιοδήποτε ενδιαφερόμενου. Στη Σερβία γράφτηκε για τον Ίλιεφ, αλλά διαψεύστηκε, πως έχει μιλήσει με Σαββίδη για τη συγκεκριμένη θέση. Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα. Όσον αφορά τον Βρύζα, το διέψευσε άνθρωπος του ΠΑΟΚ και το έκανε με τρόπο που θα μπορούσε να τον εκθέσει. Προφανώς αυτό θα ισχύει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x