Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ του πρώτου αγώνα δεν ήταν ομάδα… Λουτσέσκου»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου ο οποίος σχολιάζει την παρουσία της ομάδας στον πρώτο αγώνα με τη Λέφσκι και επισημαίνει πως ενδεχομένως να "κατέβει" στη ρεβάνς.

Τα δεδομένα με τα οποία ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό με τη Λέφσκι στην Βουλγαρία μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά αναφέρθηκε στις τελευταίες προπονήσεις και τις σκέψεις που γίνονται για την 11άδα του αγώνα. Σχολιάζοντας την πρώτη αναμέτρηση, αυτή στη Βουλγαρία, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου έκανε λόγο χαρακτηριστικά για έναν «ΠΑΟΚ που δεν ήταν ομάδα Λουτσέσκου», υπογραμμίζοντας με τον τρόπο αυτό το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν κύρια χαρακτηριστικά της περσινής ομάδας και γενικότερα των ομάδων που προπονεί ο Ρουμάνος.

Στο σημείο αυτό υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που θα έχει ο ΠΑΟΚ στο ματς της Τούμπας να έχει κάποια από τα στοιχεία αυτά, κάτι που σε έναν βαθμό θα εξαρτηθεί από την παρουσία σημαντικών παικτών με εμπειρία που απουσίαζαν.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x