Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ που... έχει απομείνει, όχι ο κανονικός - Αγωνία μέχρι τέλους με Βιεϊρίνια»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο ΠΑΟΚ θέλει αλλά… δεν μπορεί και στάθηκε στη διαχείριση του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει τελικού, όπου είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Η εικόνα που δείχνει ο ΠΑΟΚ δεν είναι αντιπροσωπευτική αλλά οφείλεται στα πολλά «θέματα» που αντιμετωπίζει, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Δεν μπορεί και σωματικά και πνευματικά και αγωνιστικά να αλλάξει κάτι για τον ΠΑΟΚ, πλέον. Η μόνη λύση είναι η επιστροφή τριών-τεσσάρων παικτών, πιο έμπειρων, μεγαλύτερων προσωπικοτήτων, για να βρουν στήριγμα και οι άλλοι. Μιλάμε για τον τελικό του Κυπέλλου, όχι νωρίτερα. Σε γενικές γραμμές όποιοι ήταν διαθέσιμοι με τον Άρη θα είναι και αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν είναι πάντως αυτός ο ΠΑΟΚ, είναι αυτός που απέμεινε. Με 20 ποδοσφαιριστές, τρεις γκολκίπερ και τέσσερις παίκτες από την δεύτερη ομάδα. Δεν είναι αδιάφοροι οι παίκτες του, δεν μπορούν. Ο Λουτσέσκου σκέφτεται ήδη την διαχείριση ενόψει και του τελικού», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι αν λείπει ο Βιεϊρίνια είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα για τον «δικέφαλο του Βορρά» και το πρόβλημα είναι πως είναι ο πιο αμφίβολος από όλους για τον τελικό!

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι αδιάφοροι οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, αφού καλούνται να βγάλουν αντίδραση λόγω του κάκιστου μη νικηφόρου σερί.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x