Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξει πως το πάθημα έγινε μάθημα»

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, για την κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League και τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οι πιθανοί αντίπαλοι είναι γνωστοί από το πρωί. Θα μπορούσαμε να πούμε, οι Κροάτες και οι άλλοι, αφού ξεχωρίζουν ως δυναμική και είναι μόνοι τους. Υπάρχουν, επίσης, Λευκορώσοι, Μαλτέζοι, Βόσνιοι, από την Ανδόρα, οι είναι πιο βατοί για τον ΠΑΟΚ. Αν περάσει την Μπεϊτάρ, μπορεί να έχει μία πολύ καλή προοπτική στη συνέχεια, αν δεν του κάτσει η Χάιντουκ. Όμως μετά το περσινό πάθημα, εκείνο που μετράει είναι πώς είναι ο ΠΑΟΚ, που έχει αρκετά θεματάκια για να είναι καλά και πλήρης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Το μεσημέρι, όμως, θα μάθουμε για τον δρόμο που θα έχει μετά την Μπεϊτάρ. Πρόκειται για μία ομάδα που ποντάρει στην κόντρα και αυτό πρέπει να το προσέξει ο Λουτσέσκου, ο οποίος δεν έχει τον Σάστρε και τον Τσαούση. Δεν υπολογίζονται οι Ντόουγκλας και Βιεϊρίνια που είναι τιμωρημένοι. Ο Σαμάτα δείχνει πως έχει ποιότητα, αλλά είναι πίσω από άποψης φυσικής κατάστασης και μπορεί να παίξει ένα διάστημα στο προσεχές ματς».

Ακούστε τι είπε για τα μεταγραφικά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x