Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σβαμπ βάζει δύσκολα στον Λουτσέσκου - ''Παίζει'' ξανά του Μάρτινς για ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα νέα του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετά το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πράγματι για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων σε κάποια στιγμή ενός αγώνα. Και τώρα είχε παράπονο ο Λουτσέσκου, επειδή δεν έβαλε κι άλλα γκολ. Υπάρχει θέμα με την αστοχία, επειδή δεν μπορεί να βάλει γκολ ενώ δημιουργεί καταστάσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Το 2-0 και η διαχείριση του αγώνα δεν απείχε πολύ από άλλα ματς με μικρομεσαίες ομάδες. Έβαλε δύο γκολ και κράτησε το αποτέλεσμα, αν και έχασε για ένα διάστημα τον έλεγχο και το ματς έγινε ροντέο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, έκανε ειδική αναφορά στον Σβαμπ που είχε πολύ καλή παρουσία κόντρα στους Ηπειρώτες: «Είδαμε τον Σβαμπ που δίκαια είναι βασικός, να δηλώνει παρών και να θέτει υποψηφιότητα για να αλλάξει την τριάδα με Ντάντας, Κούρτιτς και Ντόουγκλας. Θα δούμε τι θα κάνει στο Ιωνικός-ΠΑΟΚ και άλλο το ΠΑΟΚ-Βόλος, ο οποίος είναι δίκαια πάνω από τον ΠΑΟΚ. Έχει προοπτικές μπροστά και ποιότητα. Εκεί θα δούμε τι θα αποφασίσει με τον Σβαμπ μαζί με τον Κούρτιτς που επιστρέφει».

Και κατέληξε λέγοντας: «Όπως έγινε μετά την ΑΕΚ και χθες δήλωσε πως η φετινή δουλειά θα φανεί του χρόνου. Μιλάμε για την επόμενη σεζόν. Αν ο ΠΑΟΚ είχε 3-4 βαθμούς παραπάνω, δεν ξέρω αν το έλεγε ή αν ο ΠΑΟΚ κάνει ένα σερί και πλησιάσει έστω στη δεύτερη θέση. Το χρησιμοποιεί όμως για να βγάλει πίεση από την ομάδα του και να το ακούσει ο ίδιος, αφού δυσκολεύεται να αποδεχθεί πως η ομάδα του δεν κάνει πρωταθλητισμό. Σημασία όμως δεν έχουν τα λόγια, αλλά οι πράξεις και κυρίως πώς θα διορθωθούν τα πράγματα με τις μεταγραφές και η περίπτωση του Φάμπιο Μάρτινς επανέρχεται στο προσκήνιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x